Stop-Vlore, fiton demshperblimim, por permbarimi nuk e ekzekuton.(26.04.2019)


“Stop” ka udhëtuar drejt Vlorës, në lagjen “10 korriku”, për një problem të zonjës Feride Dini.Në vitin 2012 pronarët e truallit kërkuan lirimin e tokës, ku kishin ndërtuar 6 familje.Një prej tyre ishte dhe Feride Dini, e cila iu drejtua gjykatës për dëmshpërblim. Zonja Dini fitoi në dy shkallët e gjyqësorit, mori urdhrin e ekzekutimit dhe iu drejtua përmbarimit.Por gjithcka ndaloi në këtë pikë.Gazetarja e “Stop” iu drejtua zyrës përmbarimore Tiranë, për të takuar përmbaruesen Lindita Kusi, Në zyrën përmbarimore në fjalë, nuk dolën të flasin, por me shkrim, u shprehën, se po procedohet dhe konform kodit të procedurës civile, kjo cështje do të zgjidhet.

Të Fundit