Stop-Tirane/ Harron arkën e bananeve, për pak minuta i vjedhin bukën e fëmijëve!


Ne rrugen “Him Kolli” ne Tirane nje tregtar ka harruar nje arke me banane prane hyrjes se pallatit te tij. Per pak minuta dikush tjeter, nje kalimtar, eshte afruar prane arkes me banane duke e vjedhur ate. Pasi perreth ka pare qe nuk e sheh asnje eshte larguar nga aty bashke me arken me banane sa hap dhe mbyll syte.

Të Fundit