Stop – Stop e shqiptaret per shqiptaret bejne me shtepi familjen Ndoja! (27 nentor 2019)

Në fund të tetorit emisioni “Stop” transmetoi rastin e zonjës Lindita Ndoja, me banim në Barbullush, nënë e 5 fëmijëve. Djalin e madh e ka cuar në Francë për azil, për t’u kuruar, pasi e ka të sëmurë. Tokën dhe shtëpinë ia kishte falur dhe ndërtuar kisha. Për fat të keq shtëpinë e re e gëzuan vetëm 8 muaj, pasi në muajin tetor, gjithcka iu shkrumbua. Lindita mezi ia del të rrisë me sakrifica fëmijët e saj dhe ka mbetur sërish në mes të katër rrugëve. “Stop” dhe “Shqiptarët për shqiptarët” bënë thirrj për kontribute për një shtëpi për Lindita Ndojën.Këtë fundjavë “Stop” dhe “Shqiptarët për shqiptarët” bënë të mundur inaugurimin e shtëpisë së re për Lindita Ndojën e 5 fëmijët e saj.

Të Fundit