“Stop” e “Fundjava” bejne me shtepi të re dy familje te varfra! 09 nentor 2018

Pak ditë më parë “Stop” transmetoi rastin e familjes Bilali në Pezë të Tiranës dhe apelin e “Fundjavë ndryshe”, për t’i rindërtuar shtëpinë.Familja Bilali jeton në një shtëpi të pabanueshme pa dyer e pa dritare, por sot ata janë bërë me shtëpi të re.Një tjetër rast është edhe ai i familjes Cosolli, që jeton në një shkollë të braktisur në fshatin Cezmë e Vogël të Mokrës.Ata kanë 6 vjet, që nuk kanë drita e ujë, ndërsa muret e shtëpisë po bien, duke u rrezikuar jetën. Por sot për Anisën, Andin e Marisol Cosollin jeta ka ndryshuar. Fundjava ka përurar shtëpinë e re për 5 anëtarët e familjes Cosolli.Presidenti i “Fundjavës”, Arbër Hajdari dhe shumë vullnetarë të kësaj nisme ishin në studion e “Stop” për projektet e bamirësisë.

Të Fundit