“Stop” siguron vaksina anticovid e ua injekton qytetareve-Stop-2 Shkurt 2021

Mbrëmë në Shqipëri mbërriti një sasi vaksinash nga kompania Pfizer dhe kryeministri Rama dhe drejtues të shëndetsisë morën sot dozën e dytë të vaksinës.Klintoni ka dalë si infermier nëpër Tiranë dhe ka tentuar të vaksinojë banorët e kryqytetit. Nuk mungojnë përgjigjet e reagimet me humor nga ana e qytetarëvë, disa prej të cilëve janë të gatshëm të bëjnë vaksinën e të tjerë ngurrojë.

Të Fundit