Stop, shkolla Mrekullia dhe 4 shoqata nga Suedia ndihmojne te prekurit nga termeti.

Emisioni “Stop” është solidarizuar me familjet e prekura nga tërmeti i 26 nëntorit. Katër shoqata nga Suedia: Shoqata Liria, Rrjeti shqiptar në Suedi, Vajzat shqiptare, shqiptarët më të mirë të Suedisë kanë sjellë ndihma për ata, që u prekën nga tragjedia.Gazetarja e “Stop” ka qenë në Bubq në familjet Vathi e Daci, ne Vorë në familjen Tusha, në Valias në familjes Kovaci dhe në Kamëz në familjen Kurti, ku ka cuar ushqime e sende të nevojave bazike.

Të Fundit