Stop-Shkoder, qyteti pastrohet nje here ne dy jave. (06.05.2019)

Në Shkodër, pranë shkollës “Arben Broci” kazanët e plehrave janë të stëmbushur dhe qeset e mbeturinave janë hedhur edhe jashtë

Të Fundit