Shën Valentini në Tiranë, dhurata dhe puthje në kodrat e liqenit.

Kënga e njohur arbëreshe Lule-Lule nga Barcelona Gipsy Balkan orchestra, hap emisionin e sotëm “stop” si himn ndaj dashurisë në ditën e Shën Valentinit.Më pas transmetohen intervista plot humor me të rinj që kanë dalë të festojnë nga kodrat e liqenit artificial, megjithë motin me shi. Në njësinë numër 5, sistemi i regjistrit civil ka qenë sot sërish i bllokuar, duke lënë pa shërbim të gjithë qytetarët.

Të Fundit