Stop – Saimir Kodra infektohet nga coronavirus, Genti i vetem ne Stop! (1 prill 2020)

Sot është 1 prilli, e njohur si dita e gënjeshtrave. Ndaj nuk mund të mungonte një shaka e Stop. Genti del i vetëm në pjesën e parë të programit, pasi Saimiri është infektuar nga coronavirus.Dy ditë më parë trasmetuam rastin e zotit Hysni Kuka dhe qendrës rezidenciale, që ai drejton në zonën e Kinostudios “Strehë dhe Shpresë”.Hysniu dhe qendra e tij u gjobit me 10 milionë lekë të vjetra nga komisariati numër 4, duke u konsideruar njësi tregtare.Nga pamjet filmike ne dokumentuam, sesi dy policët, Guximi dhe Velo,në datën 24 mars hynë si ilegalët në ambientet e qendrës rezidenciale, i vunë gjobë dhe shoqëruan Hysniun në komisariat.Po ajo, që ndodhi më pas, është edhe më absurde. Hysniu tregon, se sapo filloi emisioni Stop në orën 20 të mbrëmjes, ia mësyn një furgon policie, duke bërtitur, se kishin njoftim, që dikush ka posoritur birrë në qendër. Të moshuarit, që marrin shërbim aty thonë, se janë lodhur nga gjithë këto situata, që krijon policia.Ndërsa Hysni Kuka i bën apel Shtetit, që të lihet i qetë të punojë në aktivitetin e tij bamirës.

Të Fundit