Stop- Pse kryeministri përdor fjalën gomar? Flasin qytetarët.(07.12.2018)

Pak ditë më parë u mbajt mbledhja e dy qeverive, asaj të Shqipërise dhe Kosovës. Ndër të tjera, kryeministri Rama u shpreh, se kush e quan tradhtar Hashim Thacin për negociatat me Serbinë, është gomar.Por Renaldo u është drejtuar qytetarëve të Tiranës, për të kuptuar, se pse Rama u shpreh në këtë mënyrë e cili ishte kuptimi i përdorimit të fjalës “gomar”.

Të Fundit