Stop-Probleme dëgjimi/Pacienti fiton në gjykatë 65 milionë lekë dëmshpërblim.(19.06.2019)

Një ditë më parë “Stop” transmetoi problematikën e fëmijëve, që nuk dëgjojnë. Ata rrezikojnë të mos dëgjojnë gjithë jetën, për shkak të moszhvillimit të tenderit nga ana e QSUT-së dhe spitalit francez.Drejtuesi i këtij spitali, Besim Boci, sqaron për “Stop” detaje nga tenderi i dështuar dhe pse ka ngecur procedura.Nga ana tjetër avokati i organizatës “Together for life” tregon, se gjykata ka dëmshpërblyer me 65 milionë lekë të vjetra një pacient, që nuk kishtë vënë dot implantin. Po kështu, Komisioneri për diskriminim e ka quajtur diskriminim këtë situatë.

Të Fundit