Stop-“Njolla në biografi” përjashton të riun ekselent nga Akademia e Policisë.(19.06.2019)

Një qytetar, që kërkon të mbetet anonim, denoncon procedurën e konkurimit në Akademinë e Policisë.Ai thotë, se ishte student i ekselencës dhe pas të gjitha fazave të konkurimit, fitoi të drejtën e studimit në Akademinë e Policisë. Dy javë pasi nisi shkollën, e thërrasin dhe i thonë, se ka një ngjarje problematike në familje. Më pas i vjen vërtetimi i besueshmërisë negativ, me pretendimin, se një familjar është përfshirë në një ngjarje kriminale. I riu thotë, se prej muajsh kërkon informacion konkret, mbi problemin, që i dogji shkollën, por asnjë përgjigje. Pas interesimit të emisionit “Stop”, mbërriti përgjigja zyrtare, ku thohet, se në bazë të ligjit 139, përjashtohet nga e drejta e shkollimit në Akademinë e Policisë. Por ministria thotë, se nuk ka dokumenta, për ngjarjen e ndodhur. Di thjesht, se ka patur një ngjarje…!!!

Të Fundit