Stop – Peqin/ Punonjesit e bashkise tre muaj pa paga! (27 janar 2020)

I jemi drejtuar bashkisë së qytetit të Peqinit, pasi në emisionin “Stop” ka ardhur informacioni, që administrata e kësaj bashkie, nuk është paguar për muajt maj, qershor e korrik.Për të mësuar arsyen e kësaj vonese, pyesim nënkryetarin e bashkisë, Madrid Sula. Ai thotë, se kur administrata e re mori detyrën në gusht të 2019-ës, doli në terren për të mbledhur taksat dhe u premtoi punonjësve, që pagat e prapambetura t’i kalonte në projekt-buxhetin e 2020-ës.Drejtori i Financës në bashki, Lulzim Alushi, tregon, se ka nisur likujdimi me ndërmarrjet e varësise e më pas edhe me administratën e bashkisë.

Të Fundit