Stop – Pas Shahinit e Lleshajt cilet ministra e kane radhen e kush i zevendeson? (14 Shtator 2020)

Ambasada amerikane ka njoftuar rinisjen e procedurave të intervistave në kuadër të Lotarisë Amerikane. Në Torino ka ndodhur një grabitje banke në mënyrë të pazakontë.Një 62 vjecar ka marrë 4 200 euro, jo nën këcënimin e armës, por duke u kollitur e duke kërcënuar, se do të infektonte të gjithë punonjësit.Deklarimi i largimit nga qeveria nga ana e Besa Shahinit dhe Sandër Lleshajt ka bërë, që të aludohet për emrat, që do ikin dhe ata që do të vijnë në kabinetin qeveritar.Klintoni u është drejtuar qytetarëve me këtë pyetje dhe ata kanë dhënë vlerësime për emrat e ministrave e deputetëve, që mund t’i zëvendësojnë.

Të Fundit