Stop-Nje milione leke per privatizimin, reagimi pas kameres se fshehte te “Stop”. (23.01.2019)


Mbrëmjen e djeshme emisioni “Stop” transmetoi rastin korrupsiv në Ministrinë e Financave, ku një qytetar me ndërmjetësinë e Manushaqe Seliës, i jep zyrtares Mona Alickaj 1 milionë lekë të vjetra nën dorë, për të zgjidhur një punë privatizimi. Personazhet e kamerës së fshehtë dhe drejtori i privatizimit, në emër të të cilit, merreshin paratë, janë shoqëruar për verifikim në ambientet e policisë së Tiranës.

Të Fundit