Stop-Mungesa e diplomave, përgjegjës bordi i administrimit dhe administratori! (20.12.2019)

Një tjetër denoncim ka mbërritur në “Stop” për mungesën e kartonave të diplomës. Këtë herë problematika është prezente në Universitetin e Durrësit “Aleksandër Moisiu”.Studentja që ankohet, ka që në qershor, që ka përfunduar studimet për marrëdhënie publike, por nuk e ka marrë diplomën fizikisht.Edhe në Universitetin e Elbasanit rezulton i njejti problem.Albano Zhapaj, ekspert arsimi thotë, se mungesa e diplomave i penalizon studentët për t’u regjistruar në master apo për tregun e punës. Ai shpjegon, se për këtë situatë, përgjegjës janë bordi i administrimit dhe admnistratori.

Të Fundit