“Stop” marton djalin nga Tirana me shtetasen sllovake 19 tetor 2018

Marin Halka nga Tirana, tregon në “Stop”, si u njoh në Vienë me një vajzë sllovake, me të cilën vendosën të venë kurorë.Por në njësinë numër 1 nxjerrin një problem, që vjen, pasi që nga viti 2005 shteti sllovak ka hequr statusin në certifikatë.Tani duhet, që dokumenti të legalizohet nga konsulli dhe të jetë i vulosur.Gazetarja e “Stop” endet nëpër zyra, në kosullatën sllovake, ministrinë e jashtme dhe gjendjen civile e fund, arrin të shpallë martesën e Marinit, duke shpërndarë edhe llokume sic e do tradita.

Të Fundit