Stop – Lushnje, me nderhyrje ne zemer i mohojne kempin, Stop zgjidh rastin! (04 shkurt 2019)

“Stop” ka shkuar në Lushnje, për problemin e qytetarit Durim Ngreca.Durimi është operuar në zemër në janar 2018 dhe ka zëvendësuar valvolën e aortës, por nuk përfiton kemp.KMCAP-i i Lushnjës ia ka nisur rastin për kompetencë KMCAP-it epror, edhe pse Durim Ngreca i plotëson të gjitha kriteret për të përfituar kemp.Gazetarja e së bashku me qytetarin i drejtohen Sigurimeve Shoqërore të Lushnjës.Fatmir Muca, mjek specialist dhe anëtar i komisionit të Kempit, thotë, se nuk ishin të qarta vitet e punës së Durim Ngrecës, por tani rasti do të rishqyrtohet dhe Durimi do të marrë kempin, që i takon.

Të Fundit