Stop- Lulzim Basha “problem” ne zgjedhjen e shokeve! (20.12.2018)

Së fundi është publikuar një tjetër foto e kreut demokrat Lulzim Basha me Kamil Ekim Alptekin dhe ky i fundit është shpallur në kërkim nga drejtësia amerikane, i akuzuar për lobim të paligjshëm e deklaratë të rreme.PD doli dje për të deklaruar, se projekti i unazës së re është korrupiv, pasi aty do të ndërtojë edhe Edmond Bego. Por duket, se Bego ka një kontratë me banorët e zonës dhe në një distancë prej 1 500- 2 000 metra në vijë ajrore nga unaza.

Të Fundit