Stop – Lezhe/ Jep doreheqjen nga prefektura, nuk merr dot vleresimin! (04korrik 2019) – Stop
Të Gjitha

Stop – Lezhe/ Jep doreheqjen nga prefektura, nuk merr dot vleresimin! (04korrik 2019)


“Stop” është ndalur në Lezhë, për një shqetësim të qytetarit Nderim Mucaj. Ai tregon, se në gusht 2018 dha dorëheqjen nga puna e tij si inxhinier në prefekturë, por në dosjen me vlerësime, i mungon vlerësimi i 6 mujorit të fundit nga ish prefekti Gjergj Prendi.Ky i fundit ka bërë 3 vlerësime për periudhën janar-qershor 2018.Pas këmbënguljes së tij, Nderimit i vihet në dispozicion një shkresë nga prefektura e Lezhës,që nuk ka vlerësim, më pas nga DAP, që ka vlerësim të mirë dhe në maj 2019, kur ishte ndryshuar prefekti, i vihet një vlerësim i korrigjuar, që penalizon Nderim Mucajn, që të konkurojë në admnistratë.Prefekti i ri, Gjokë Jaku, pranon që vlerësimi nuk është korrekt dhe institucioni nuk ka zbatuar ligjin, lidhur me këtë punonjës. Ai premton hetimin e dosjes së tij, për t’i dhënë përgjigje shteruese shqetësimit të Nderimit.Nga ana tjetër avokatja Eda Grimci, shpjegon të gjitha shkeljet e bëra në këtë rast dhe tha, se përpara se qytetari t’i drejtohet gjykatës, prefektura mund të bëjë një rivlerësim për 6 mujorin e parë të 2018-ës, në mënyrë që qytetari, të mos penalizohet.

Previous ArticleNext Article

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *