Stop/Kur zihem me gruan i them “ik se na çave by*ën”, për çfarë debatojnë shqiptarët?

Sherret e shqiptarëve janë të çuditshme, disa zihen se s’kanë me çfarë te merren dhe disa të tjerë se kanë qejf të pijnë një teke raki. Në rrugët e kryeqytetit intervistuam një pjesë të tyre dhe në humor e me batuta na treguan se për çfarë zihen më tepër me gruan apo dhe çfarë u thonë atyre. Kur zihem me gruan i them “ik se na çave by*ën”- u shpreh njëri prej tyre, por pati dhe nga ata të cilët tregojnë se “ditën zihen dhe natën pajtohem”.

Të Fundit