Stop -Korona/ shpallet ndalim-qarkullimi, por edhe mesazhe shprese. (12 mars 2020)


Qeveria shqiptare ka marrë masa të reja edhe më drastike ne kuadër të përhapjes së koronavirusit, që po gunjëzon botën. Gjatë gjithë fundjavës ndalohet qarkullimi publik dhe me mjete private në Tiranë dhe Durrës.

Të Fundit