Stop -EMISIONI 139 (SEZONI 5) 12 mars 2020-Viti olimpik/Federatat e sportit shqiptar 4 muaj pa marrë fonde.

Trajneri i Kombëtares së peshëngritjes denoncon në“Stop” faktin qw sportistët nuk kanë marrë rrogë mujore e si rrjedhojw, nuk u janë paguar as sigurimet. Sportistët këtu në Shqiperi paguhen vetëm për trajtim ushqimor.Stop interesohet drejtpërdrejt me zv.ministrin e Arsimit dhe Sportit, z. Kostandin Shkurti, pwr mungeswn e parave prej disa muajsh.

Zv.ministri Shkurti deklaron, se kanë kaluar fondet në 5 mars 2020. Nga ana tjetwr, pas njw verifikimi nw thesar, fondet nuk kishin kaluar.


Qeveria shqiptare ka marrë masa të reja edhe më drastike ne kuadër të përhapjes së koronavirusit, që po gunjëzon botën. Gjatë gjithë fundjavës ndalohet qarkullimi publik dhe me mjete private në Tiranë dhe Durrës.

Oleg Arapi denoncon pranë emisionit “Stop”, faktin, se ka konkuruar në Akadeninw e arteve, dega dirigjim koral, por nuk ka fituar, edhe pse i plotwsonte tw gjitha kriteret. Oleg Arapi me doktoraturë mori 84 pikë, dhe vec kualifikimeve, numwron edhe qindra altivitete brenda dhe jashtw vendit. Komisioni Ad Hoc me 5 personalitete të muzikës,vendosi, t’ i japw 91 pikë Bujar Alliut, i cili nuk ka as doktoraturw.

Të Fundit