Stop – Kenge per Enver Hoxhen ne shi, si e perkujtuan 5 majin veteranet! (07 maj 2019)

Sot nisi shpallja e fituesve për qytetarët, që kanë aplikuar për lotarinë amerikane. Të dielën u përkujtua 5 maji, dita e dëshmorëve. Megjithë kushtet e papërshtatshme të motit, veteranët dhe nostalgjikët e komunizmit, si cdo vit vizituan Varrezat e dëshmorëve, ku bënë homazhe për të rënët në luftë. Shumë prej tyre ngritën lart figurën e Enver Hoxhës dhe kënduan këngë për diktatorin.

Të Fundit