Stop – I ngaterrojne emrin e vet dhe te ish-burrit, Stop i zgjidh hipotekën! (04korrik 2019) – Stop
Të Gjitha

Stop – I ngaterrojne emrin e vet dhe te ish-burrit, Stop i zgjidh hipotekën! (04korrik 2019)


Katina Stolia Lake ka qenë e martuar me Parim Lake dhe kanë përfituar një pronë 36 m2 me privatizim në vitin 1994. Por emri i bashkëshortit është shkruar Përparim.Në vitin ‘95 cifti ndahet dhe në vendimin e ndarjes, sërish emri i burrit shkruhet gabim “Përparim” , ndërsa emri i Katinës shkruhet Katerina. Ky vendim i ndarjes, pasqyrohet në njësinë administrative numër 4 në gjendjen civile. Tashmë Katina nuk mund të regjistrojë pronën, pasi i dalin emrat gabim, ndërsa hipoteka i kërkon një vërtetim nga njësia bashkiake, që Katina dhe Katerina është i njejti person.Gazetarja e “Stop”komunikoi me drejtorin e përgjithshëm të gjendjes civile dhe zonja mori shkresën nga njësia 4.Më pas shkresa iu dorëzua zyrës së Adisës dhe në fund zonja Katina Stolia Lake mori certifikatën e pronësisë.

Previous ArticleNext Article

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *