Stop – Humben prinderit/ apeli i “Stop” dhe shqiptaret per shqiptaret per shtepi! (19 nentor 2019)

Nadja dhe Faik Molla janë vetem 12 dhe 10 vjec, por fatkeqësitë i kanë përplasur fort në jetë.Babai i tyre humbi jetën gjatë një aksidenti në punë, duke i lënë ata jetimë. Nëna, me probleme në zemër, shkoi në Gjermani, për kurim, por atje humb jetën, duke i lënë fëmijët në një azil emigrantësh. Edhe pse të mitur, fëmijët u vunë në dilemën, nëse do të rrinin Gjermani, për t’u birësuar apo të ktheheshin në Shqipëri, për të jetuar me gjyshërit. Ata zgjodhën gjakun e tyre.Gjyshja e tyre tregon, se banojnë sa në një shtëpi me qira në tjetrën, me kushte të vështira e me orendi të falura. “Stop” , Elvis Naci dhe “Shqiptarët për shqiptarët” bëjnë apel, për t’i siguruar një shtëpi Nadja dhe Faik Mollës.

Të Fundit