“Stop” humanizëm, ndihma për djalin me leucemi, edhe fëmijët ndihmojnë. 23 shkurt 2018

Ndihma për djalin me leucemi shfaqen në nisje të emisionit. Edhe fëmijët e kopshtit “Kid’s smile” i bashkohen nismës së emisionit “Stop” për të ndihmuar familjet në nevojë.Ndihmat e mbledhura nga fëmijët dhe drejtoresha kanë shkuar për familjen e Denisa Maksutit në zonën e Tufinës.

Të Fundit