Hitparade i absurdit shqiptar! 23 shkurt 2018

Një breshke mban mbi vete ca fishekë.Rruga Gjinar-Elbasan vetëm rrugë nuk mund të quhet.Në pavionin e Onkologjikut, ka shumë rradhë pacientësh, që presi shërbim ose përgjigje.Stacioni i autobuzit në lagjen “Ali Demi” është bërë me tendë.Në Lezhë është ndezur zjarr në koshin e plehrave dhe duken duar që po ngrohen. Këto dhe situata të tjera transmetohen dhe komentohen në studion e “Stop”, në rubrikën e përjavshme “hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit