Stop – Hitparade nga karantina e koronavirusit! (17 mars 2020)

Karantina e detyruar ka shpërthyer humorin në rrjet. Një film, ku Ndricim Xhepa flet në telefon është përshtatur me këshillat e Edi Ramës për larjen e duarve. Enver Hoxha është imituar, teksa përshëndet Ramën për masat e reja të izolimit. Një grua i bie fyellit në ballkon, por sulmohet nga i shoqi dhe plas sherri.Një burrë përballet me një kovë uji nga sipër, teksa këndonte në ballkon “aqua azurra, aqua chiara”. Një latin dancer shfaqet para dhe pas periudhës së karantinës dhe bark dhe shumë kg të shtuar nga efekti i izolimit

Të Fundit