Stop – Hitparade i absurdit shqiptar-Nxënësit e klasës së dytë me fjali numerike jashtëtokësori!(18 mars 2019)

Një mësues u ka dhënë nxënësve detyrë një tabelë numerike të një jashtëtokësoir, së cilës nuk i kuptohet qëllimi.Në redaksi kanë mbërritur disa video të fëmijëve që kërcejnë me fllonxat e “Stop”. Në një foto tregohen kushtet e punës të munguara në vend. Lumi Vjosa së fundi është ndotur me naftë. Janë këto disa nga episodet që shfaqen dhe komentohen në emisionin e sotëm “Stop” në rubrikën “Hitparade i absurdit”.

Të Fundit