Stop – Gjykata e Elbasanit fut uje/ Shqiperia me e pasigurta ne rajon! (27 shkurt 2019)

Në redaksinë e “Stop” ka mbërritur një video, që tregon godinën e re të Gjykatës së Elbasanit, që kullon ujë, që pritet me kova. Një studim i fundit i “Global Financë” e klasifikon Shqipërinë, si vendin e fundit në rajon, përsa i takon sigurisë, rrezikut nga fatkeqësitë natyrore dhe trazirave. Vendi ynë është renditur në vendin e 69-të, nga 128 në total.

Të Fundit