Stop – Gjirokaster, ne bashki me diplome false, largohet Rigels Malile! (07 shkurt 2019)

Pak kohë më parë, emisioni “Stop” trajtoi rastin e një punonjësi të bashksië së Gjirokastrës, që kishte diplomë të falsifikuar. Në një përgjigje nga rektorati na u tha, se zoti Rigels Malile ishte regjistruar në shkollë, por nuk e kishte mbyllur ciklin akademik.”Stop” është rikthyer në Gjirokastër për këtë problem dhe pas një pritjeje të gjatë, arriti të takojë kryetaren e bashkisë, Zamira Rami.Kjo e fundit tha, se Rigles Malile është paguar si me shkollë të mesme, por pas investigimit të “Stop”, është larguar nga puna.

Të Fundit