Stop – Gjilan, ish-deputeti perfiton 80 metra toke, duke perdorur karrigen! (04 dhjetor 2018)

Pronësia dhe korrupsioni me pronën janë ndër problemet më të mprehta në Shqipëri, madje për një cështje të tillë emisioni “Stop” ka udhëtuar në Kosovë. Në konflikt për pronën në Gjilan janë ish-deputeti i LDK-së, Sadudin Berisha dhe qytetari Behar Shabani. Ky i fundit akuzon ish deputetin, se i ka marrë padrejtësisht 80 metra katrorë tokë, duke pëdorur pozitën e tij.Në fakt, Sadudin Berisha është aktualisht drejtor i zyrës kadastrale Gjilan.Cështja ka shkuar në gjykatë, por prej një viti e gjysmë, gjyqi nuk ka nisur. Gazetari i “Stop” ka marrë historikun e pronës në kadastër dhe me këmbënguljen e tij, problemi i ngrit për diskutim edhe në Këshillin e komunës Gjilan.

Të Fundit