Stop – Feste per te gjithe, kontribuojme per me te varfrit! (31 dhjetor 2018)

Në këtë pjesë të emisionit kemi shpërndarë ndihma për familjet në nevojë. Shumë organizata dhe institucione i janë bashkuar nismës së emisionit “Stop”, që të gjithë të kenë mundësi të festojnë natën e ndërrimit të viteve. Nga Komuniteti Mysliman, Fundjavë ndryshe, Raiffeisen bank,e shumë të tjera kanë kontribuar për familje në kushte të pamundura.

Të Fundit