Stop- Femijet ne shtepi me Stop/ Nga karantina e Eneida Tarifes! (29 maj 2020)

Edhe këto ditë fëmijët i janë përgjigjur nismës së emisionit tonë “Rri në shtëpi-rri me Stop”,duke sjellë video nga performancat e ndryshme, gjatë kohës së qëndrimit në shtëpi, për shkak të pandemisë së koronavirusit.Më pas sjellim një intervistë të këngëtares Eneida Tarifa, e cila tregon përvojën e saj gjatë kohës së izolimit dhe planet e projektet për të ardhmen.

Të Fundit