Stop – Falsifikimi, si u ribe dosja per pronen ne Gjinar! (06 shkurt 2019)

“Stop” sjell edhe njëherë në vëmendje rastin e shtimit në mënyrë fiktive të 70 dynymëve tokë nga ana e gjyqtares së Elbasanit, Pajtime Fetahu.Gazetari depozitoi ankesa në KLGJ, KLP dhe Ministrisë e Drejtësisë, për falsifikim dokumentash nga ana e zonjës Fetahu.Emisioni “Stop” tregon, sesi u krijua nga e para dosja korruptive me diferencën e sipërfaqjes në Gjinar të Elbasanit.

Të Fundit