Stop-EMISIONI 89(SEZONI 4) 2 janar 2019 Fati ne fall, kur bie ne dashuri me Ditmir Bushatin apo Lali Erin!

Stop – Fati ne fall, kur bie ne dashuri me Ditmir Bushatin apo lali Erin! (02 janar 2019)

Në nisje të vitit të ri të gjithë kemi ndjeshmëri të shtuar, për atë që na pret gjatë 12 muajve të ardhshëm.Madje disa prej nesh u drejtohen edhe formave të ndryshme të parashikimit të fatit, e kur kanë mundësi, duan edhe të ndikojnë te fati.Vajza jonë i drejtohet fillimisht një fallxhoreje, duke i treguar “hallin” e madh, që e ka zënë: ka rënë në dashuri me Ditmir Bushatin dhe kërkon ndihmë për ta bërë për vete. Në rastin e dytë vajza jonë është dashuruar më lali Erin me të cilin ka punuar ngushtësisht gjatë fushatës zgjedhore.

Stop – Cfare solli 2018-ta e cfare presim sivjet? Flasin qytetare e politikane! (02 janar 2019)

Në nisje të këtij emisioni gazetarja e “Stop” ka intervistuar qytetarë e politikanë, të cilët i ka pyetur, se cfarë u solli viti 2018, që sapo lamë pas.Përgjigjet janë nga më të ndryshmet e po kaq të larmishme janë edhe opinionet dhe dëshirat e tyre për atë, që presin nga 2019-ta.

Stop – Falli: Kur te ze qymyri me Taulant Ballen! (02 janar 2019)

Në rastin tjetër vajza jonë “është dashuruar” me Taulant Ballën dhe i thotë, fallxhores, se do, që ta bëjë për vete.Ajo merr instruksionet e nevojshme, për të realizuar dashurinë, që nuk e le të qetë. Më pas fallxhorja i flet për dashurinë dhe perspektivën.

Të Fundit