STOP – 1 Janar 2018 EMISIONI 86 (SEZONI 3)

Humor para dhe pas kameras në “Stop”
Në ditën e parë të vitit në emisionin “Stop” vijnë situata plot humor nga studio e emisionit. Që nga shtatori e deri në fund të vitit kalendarik 2017, Saimiri e Genti kanë dhuruar shumë humor për shqiptarët, duke hyrë cdo ditë në shtëpitë e tyre.Certifikatat për leje pune në Gjermani,gjyqtarja e Përmetit, që la qytetin pa ujë,kullat e munguara të vrojtimit në plazhe, shtëpia që ruhet nga komandot, të mos i shpërthejë granata,mëngjezi i punës i Ramës me gazetarët,vajzat, që nuk njohin zërin e Enver Hoxhës kanë shkaktuar të qeshuar të papërmbajtura në studio, që nuk duhen humbur.

Humor para dhe pas kameras në “Stop”
Në ditën e parë të vitit në emisionin “Stop” vijnë situata plot humor nga studio e emisionit. Që nga shtatori e deri në fund të vitit kalendarik 2017, Saimiri e Genti kanë dhuruar shumë humor për shqiptarët, duke hyrë cdo ditë në shtëpitë e tyre. Libri shkollor me përmbajtje erotike,operacioni i gjurit,mbledhja me sherr në PD,gradimi i Ogerta Manastirliut nga drejtoreshë në ministre, ndotja akustike në bllok dhe jo vetëm, janë disa nga epsiodet, që kanë bërë, që Saimiri e Genti të mos përmbahen në studio.

Humor para dhe pas kameras në “Stop”
Në ditën e parë të vitit në emisionin “Stop” vijnë situata plot humor nga studio e emisionit. Që nga shtatori e deri në fund të vitit kalendarik 2017, Saimiri e Genti kanë dhuruar shumë humor për shqiptarët, duke hyrë cdo ditë në shtëpitë e tyre.Klinika stomatologjike në Zavalinë, sahati i ujit që punon edhe pse nuk ujë,kanabizimi i vendit dhe masteri i fizkulturës me kosto 1 milionë e 800 mijë lekë, janë situatat, që kanë shkaktuar humor të pazakontë në studio.

Të Fundit