STOP – EMISIONI 76 (SEZONI 2)

Situata absurde këmbëkryq në realitetin shqiptar.
Në emisionin e sotëm “Stop” trajtohen një sërë fenomenesh, të kthyera në normalitet në realitetin tonë. Një djalë i ri në Shkodër ka “improvizuar” një bar në mes të rrugës së makinave, ku po gjerb dhe një kafe.Një tjetër i ri ecën me motorr, duke u mbajtur te një makinë në lëvizje.Në mes të rrugës është hapur një pusetë. Një tjetër rrugë është shndërruar në shatrivan për shkak të carjes së tubacioneve.Ndërsa në Selishtë-Dibër shpërthen uji nga hidrocentrali, që po ndërtohet aty.

Të Fundit