STOP – EMISIONI 70 (SEZONI 4) 07 dhjetor 2018 Elbasan 14 vjet në punë, drejtori e heq me një telefonatë e në shkelje ligji!

Stop-Elbasan 14 vjet në punë, drejtori e heq me një telefonatë e në shkelje ligji!

Pak ditë më parë u mbajt mbledhja e dy qeverive, asaj të Shqipërise dhe Kosovës. Ndër të tjera, kryeministri Rama u shpreh, se kush e quan tradhtar Hashim Thacin për negociatat me Serbinë, është gomar.Por Renaldo u është drejtuar qytetarëve të Tiranës, për të kuptuar, se pse Rama u shpreh në këtë mënyrë e cili ishte kuptimi i përdorimit të fjalës “gomar”.

Stop-Pse kryeministri përdor fjalën gomar? Flasin qytetarët.

Pak ditë më parë u mbajt mbledhja e dy qeverive, asaj të Shqipërise dhe Kosovës. Ndër të tjera, kryeministri Rama u shpreh, se kush e quan tradhtar Hashim Thacin për negociatat me Serbinë, është gomar.Por Renaldo u është drejtuar qytetarëve të Tiranës, për të kuptuar, se pse Rama u shpreh në këtë mënyrë e cili ishte kuptimi i përdorimit të fjalës “gomar”.

Stop-Bulqizë, rast mjerimi dhe shprese në “Stop”!

Ne Bulqizë një tjetër rast varfërie, në familjen e Nëxhmi Shirës, që përbëhet nga 5 anëtarë.Shtëpia është e pabanueshme, ndërsa fëmijët nuk arrijnë të mbushin barkun me bukë. Për këtë familje ka vendosur të kujdeset Balfin Grup e Samir Mane, duke e bërë së shpejti me shtëpi të re familjen Shira.

Stop-Familja “Pisha” Elbasan ne gjendje te mjerueshme, Stop zgjidh situaten!

Emisioni “Stop” është ndalur në familjen Pisha në lagjen “5 Maji” Elbasan, që jeton brenda një bunkeri të kohës së ditaturës komuniste.3 nga pjesëtarët e familjes vuajnë edhe nga probleme mendore.Kryefamiljari thotë, se nusja e djalit i ka nxjerrë nga shtëpia.Gazetarja e “Stop” i drejtohet kujdesit social në Elbasan dhe drejtori Shefki Lika i dha një zgjidhje problemit të familjes në nevojë, duke ndjekur procedurat e kempit për mbesën Sofie Pisha, ndërsa gjyshen do ta cojnë në shtëpinë e të moshuarve

Të Fundit