STOP – EMISIONI 60 (SEZONI 3)

Hitparade i absurdit shqiptar.
Një fabrikë zifti në Tiranë, në Allias të ri lëshon tym, pavarësisht, se është zonë e banuar përreth.Tym i zi me shtëngulla del dhe nga spitali i Vlorës, aq sa duket se ka marrë flakë ndonjë pavion.Një qytetar filmohet, duke shkulur e marrë lule nga një vazo e dikujt tjetër. Në foton e njësisë administrative Shushicë në Vlorë, as emërtesa nuk është shkruar saktë. Janë këto disa nga momentet, që transmetohen dhe komentohen në emisionin e sotëm “Stop”, në rubrikën e përjavshme “hitparade i absurdit”.

Të Fundit