STOP – EMISIONI 6 (SEZONI 2)

Hit parade i absurdit shqiptar!
Në këtë program të shkrurtër shfaqen dhe komentohen disa foto dhe video nga aburdi shqiptar. Saimir dhe Genti vënë në lojë apo ironizojnë dukuritë e transmetuara nga video që shndërrohen në virale.

Të Fundit