STOP – EMISIONI 55 (SEZONI 3)

Hitparade i absurdit!
Një furrë buke në qytetin e Belshit nxjerr tym, si të ishte një kaldajë. Në Korcë është bllokuar puseta e ujrave të zeza dhe një qytetar përpiqet ta ndreqë vetë.Një kamion transporton dru, pavarësisht moratoriumit.Një sanitare po pastron xhamat në repartin e pediatrisë në Tiranë,duke dalë e gjitha jashtë e duke rrezikuar jetën. Në spitalin e Burrelit ka rradhë për vizita dhe qytetarët ankohen, se duhet të paguajnë nën dorë.Janë këto disa nga videot, që shfaqen dhe komentohen në emisionin e sotëm “Stop”, në rubrikën e përjavshme “hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit