STOP-EMISIONI 29 (Sezoni 9)-12 Tetor 2023- Mbeshtetje kombtares kuq e zi per ndeshjen me Cekine.

Atmosfera e ndeshjes Shqipëri-Ceki përcillet sot edhe nga studio e emisionit “Stop”, në këtë transmetim të reduktuar, për shkak të kësaj sfide.Urimit dhe inkurajimit ndaj skuadrës sonë kombtare i bashkohen edhe drejtuesit e emisionit “Stop”.

Të Fundit