STOP – EMISIONI 26 (SEZONI 4) 8 tetor 2018 Stop – Hitparade e absurdit shqiptar!

Në Elbasan makina e policisë ka ngecur dhe shtyhet nga disa qytetarë. Në autobuzin e linjës së pallatit me shigjeta qytetarët janë ngjeshur si koncerva. Në një pikë këmbimi valutor një vajzë vjedh një palë syze që i kishin harruar para saj. Një qytetar përdor Lanën për kryrjen e nevojave personale. Këto janë disa nga situatat që komentohen në emisionin “Stop”, në rubrikën “hitparade e absurdit shqiptar”.

Të Fundit