STOP-EMISIONI 217(SEZONI 7) 4 Korrik 2022-Ditelindja e Rames dhe SHBA-ve, Erseka pershendet me vallen e pijanecit.

Sot kryeministri i vendit Edi Rama feston 58 vjetorin e lindjes. Po kështu sot është dita e pavarësisë së SHBA-ve. Disa qytetarë nga Erseka përshëndesin për këto ngjarje me vallen e pijanecit. Një bodrum në katin e parë të një pallati në zonën “Misto Mame” në Tiranë është shndërruar në gropë septike me ujra të zeza. Janë këto disa nga episodet, që shfaqen e komentohen në rubrikën e sotme “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit