STOP-EMISIONI 202(SEZONI 7) 14 Qershor 2022-Memaliaj, gjarperinjte bejne dashuri ne varreza.

Disa qytetarë kanë filmuar dhe dërguar në redaksinë tonë disa gjarpërinj duke bërë dashuri në varrezat e Memaliajt. Një mollë e ngrënë dhe e ngulur në thikë është vendosur në xhamin e një makine. Në Plazh Sektor rruga është zënë nga njëra anë nga kazanët e plehrave dhe në mes është parkuar një makinë. Janë këto disa nga episodet, që shfaqen e komentohen në rubrikën e sotme “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit