STOP – EMISIONI 192 (SEZONI 2)

Hitparade i absurdit shqiptar.
Një djalë ka sjellë në “Stop” tortën e ditëlindjes, të cilën e ka dekoruar me logon e programit. Një tufë lopë janë shtrirë në plazh duke përfituar nga rrezet e diellit. Jo vetëm lopët kanë nisur sezonin turistik. Edhe një tufë me qen po shëllehen nën rrezet e diellit.Një person i dehur mbhaet te qeni, ndërsa qeni nis lojën me qytatrin, që nuk e mbajnë këmbët. Një tjetër person rrjep pulat në mes të rrugës. Janë këto disa nga situatat e transmetuara dhe komentuara në emisionin e sotëm “Stop”, në rubrikën e përjavshme “hitparade i absurdit shqiptar”…

Të Fundit