STOP – EMISIONI 162 (SEZONI 2)

Hitparade i absurdit shqiptar.

Dy persona qarkullojnë mbi një motorr të lidhur me një tub. Shumë nxënës me canta shkolle, por transportohen me kamion. 2 punonjës me uniformën e sektorit të pastrimit në bashki, qarkullojnë në portobagazhin e një makine me targa Sarande. Një kamion qarkullon i hipur mbi një tjetër për efekt transporti.Një person transporton pula me një bicikletë, ndërsa nga një makinë bëjnë pazar për to. Janë këto disa nga situatat e shfaqura dhe komentuara me humor në rubrikën e cdo të hëne “hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit