STOP – EMISIONI 16 (SEZONI 2)

Qendrat e qyteteve nga Tirana në Shkodër.

Kryebashkiaku Veliaj ka nisur punën, për ta kthyer sheshin Skënderbej në pedonale. Por edhe pse policët bashkiake disa muaj më parë, “zunë me presh në dorë” të moshuarën, që shiste presh apo kokoshka, në projektin e ri, kjo gjë është e parashikuar. Qendra e Shkodrës është e mbushur me plehra. Askush nuk kujdeset për të pastruar qytetin me tradita, në një kohë kur në vend u miratua dhe ligji për importin e mbetjeve.

Të Fundit